Târgul de nunţi, promovat cu preţuri de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clientele târgului au analizat cu atenţie oferta, dar nu s-au înghesuit să cumpere
Clientele târgului au analizat cu atenţie oferta, dar nu s-au înghesuit să cumpere

Comercianţii prezenţi la Târgul de nunţi organizat până mâine la Bacău spun că preţurile sunt mai mici decât la alte ediţii. Cea mai ieftină rochie costă 700 de lei, iar cele mai scumpe pot depăşi 2.000 de lei. 

Zeci de băcăuani vin „să cântărească“ oferta firmelor care expun rochii de mireasă şi costume de mire la Târgul de nunţi deschis până mâine la Central Plaza, în apropiere de Stadionul Municipal.

Circa 50 de standuri ale unor comercianţi din Bacău sau din alte judeţe îi aşteaptă pe vizitatori cu produse la preţuri atractive. „Este primul târg la care participăm în acest an. Anul trecut am fost la câteva, dar nu am găsit foarte mulţi clienţi. Avem preţuri promoţionale. Încercăm să convingem clienţii să cumpere. Cele mai ieftine rochii de mireasă costă cam 700-800 de lei, mai puţin decât în alţi ani“, a declarat Angela Pascaru, reprezentantul unei firme din Piatra Neamţ care confecţionează şi comercializează rochii de mireasă. Un costum de mire costă între 300 şi 1.200 de lei, însă în prima zi a târgului s-au vândut doar câteva, din cele mai ieftine.

Nunţi după buget

Chiar dacă nu s-au înghesuit să cumpere, clienţii s-au arătat interesaţi de produse, mai ales de cele la preţuri mai mici. „Mă interesează să găsesc o firmă care să asigure filmarea şi fotografiile. Văd că au şi pachete promoţionale, dar încerc să găsesc un preţ mai bun, pentru că avem un buget limitat şi trebuie să ne încadrăm“, a spus Aurel Gorun.

Şi viitoarele mirese au „atacat“ standurile expozanţilor. „Caut o rochie de mireasă, simplă, fără crinolină, pentru că avem nunta programată în acest an. Bugetul este de circa 2.000 de lei şi deja am văzut câteva rochii frumoase care mi-au atras atenţia“, a spus Carmen Ursache, una din primele vizitatoare ale târgului.

La târg participă şi firme care organizează petrecerile. „Avem oferte pentru toţi clienţii interesaţi, asigurăm servicii de calitate, cu aparatură performantă şi muzica solicitată de client, dar şi consiliere în acest domeniu“, a declarat Radu Găitan, reprezentantul unei firme de sonorizare şi lumini.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite