“Târgul cu de toate”, mai lung cu o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
“Târgul cu de toate”
“Târgul cu de toate”

Mai mulţi meşteri populari şi producători autohtoni din toate colţurile ţării s-au adunat în acest sfârşit de săptămână în Piaţa Tricolorului din Bacău ca să-şi vândă produsele.

Târgul este organizat de Centrul de Afaceri şi Expoziţii "Mircea Cancicov" şi ar fi trebuit să fie deschis în perioada 20 - 23 septembrie, însă din cauza ploii din prima zi, se va prelungi până luni, 24 septembrie seara.

Băcăuanii pot cumpra la preţ de producător obiectele de artizanat şi religioase, bijuterii, blănuri, dar şi produse alimentare.

“Târgul cu de toate”

"E prima dată când vin în Bacău la un astfel de târg. Noi avem stupii de la părinţi şi de la bunici. Nu facem apicultură de ieri, de azi. Se vinde bine mierea de albine", a afirmat Mariana Dedu, apicultor din Călăraşi.

“Târgul cu de toate”

Iuliana Comis din Curtea de Argeş vinde de peste cinci ani icoane şi tot felul de obiecte religioase. Afirmă că le pictează cu mâna ei pe coajă de salcâm. "Totuşi cele mai mari vânzări le facem la Iaşi când sunt sărbători", a recunoscut argeşeanca.

“Târgul cu de toate”

 Tocmai dn Târgu Mureş, Floarea Bucşă a venit cu produse de artizanat, cojoace şi papuci de casă din blană naturală. "S-a vândut bine marfa! Vom mai veni în Bacău la astfel de târguri", a spus Floarea Bucşă.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite