Bacau: Zeci de produse elitiste la Târgul de Vară din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demonstraţiile făcute de comercianţii de la Sala de Atletism în faţa clienţilor îi atrag pe băcăuani ca la spectacol.

Zeci de comercianţi şi producători din toate colţurile ţării îi ademenesc în acest weekend pe băcăuani cu produse de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii şi bijuterii. Dacă băcăuanii cunoşteau majoritatea mărfurilor din magazinele din oraş, câteva dintre ele le-au văzut acum în premieră absolută.

Standul de prezentare al unei firme din Satu Mare strânge în jurul său cei mai mulţi vizitatori. Asta pentru că, demonstraţiile făcute de reprezentanţii firmei se lasă la sfârşit cu o degustare gratuită. „Am adus în Bacău plita electrică la care se găteşte fără ulei. Este un produs fabricat în Austria şi care oferă gospodinelor posibilitatea de a găti rapid şi sănătos. Toate preparatele pe care le-am făcut în faţa băcăuanilor au fost apreciate de cei care au gustat”, ne-a declarat Robert Olah, reprezentantul firmei din Satu Mare. Plita al cărei preţ este de 520 de lei şi-a găsit deja cumpărători, prima dintre cliente fiind vecina de stand a ardelenilor. Aceeaşi firmă a adus spre vânzare maşini de călcat minune.

Darts cu ecran TV şi cameră web

„Aparatul este elveţian şi poate călca patru straturi odată pe orizontală. Dacă este folosit pe verticală calcă un singur strat”, a mai spus Olah. Altă „vedetă“ a târgului este un joc de darts prezentat de o firmă din Bucureşti. Panoul de joc este prevăzut cu cameră web şi ecran tv, care oferă astfel posibilitatea ca întrecerea să aibă loc online, iar competitorii, aflaţi la kilometri distanţă să se poată vedea între ei. „Venim de zece ani la târgurile din Bacău, dar acest darts este adus pentru prima oară. Există zece aparate de acest fel în ţară, iar dacă numărul lor va creşte la 20, românii pot participa online la un turneu cu mai multe ţări europene”, ne-a declarat Maria Tăbăcaru, administratorul firmei. Preţul darts-ului este de 4.500 de euro, dar acesta poate fi şi închiriat.

Bijuterii cu sticlă de Murano

Un stand cu obiecte de artizanat din Peru este un alt punct de atracţie al târgului. Brăţările din fibră de palmier, din piele de lama sau răşină împodobite cu sticlă de Murano pot fi achiziţionate la preţuri care variază între 10 şi 20 de lei. Inelele din nucă de cocos se vând cu numai 5 lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite