Târg cu haine de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu venirea primăverii, peste 70 de agenţi economici din 17 judeţe ale ţării au venit în Bacău pentru a-şi prezenta marfa, în cadrul unei noi ediţii de primăvară a Târgului de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Bacău, are loc la Central Plaza. Standurile producătorilor pot fi vizitate până duminică.

„Producătorii au adus confecţii şi tricotaje pentru adulţi şi copii, încălţăminte, produse de marochinărie, confecţii piele, dar şi haine şi jucării pentru copii. Toate se vând la preţuri promoţionale, fără adaosuri comerciale“, ne-a precizat Mihai Tubure, directorul Camerei de Comerţ şi Industrie Bacău. Tinerii care au venit deja la târg spun că marfa este de calitate şi că se vinde ieftin. „Mi-am luat o haină de piele cu 300 de lei. Ieftin, spun eu, pentru că am achiziţionat-o direct de la producător. Dacă o luam din magazin, nu scăpam fără 500 de lei“, ne-a spus Irina Toader, studentă.


Şi produsele pentru copii sunt la mare căutare, în special în rândul mamelor. Târgul va putea fi vizitat atât astăzi, cât şi sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 20.00. Intrarea este liberă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite