Târg cu aparate de fitness şi storcătoare de citrice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii care şi-au propus să adopte un stil de viaţă sănătos sunt aşteptaţi zilnic, până pe 10 februarie, la hipermarketul Real. Aici se desfăşoară „Târgul de Citrice“ şi „Cursa de Sănătate-Viteză“.

Promoterii instruiţi, din cadrul magazinului, sunt prezenţi la standuri şi explică vizitatorilor importanţa consumului de fructe bogate în vitamina C şi a practicării sportului.

„Persoanele care vor vizita târgurile au ocazia de a degusta sucurile pe care magazinul le scoate la vânzare. Cei interesaţi de practicarea activităţilor sportive la domiciliu pot afla mai multe de la angajaţii noştri în legătură cu modalitatea de întrebuinţare a aparatelor de fitness pe care noi le comercializăm“, a spus Mirela Surghie, reprezentant al hipermarketului.

Conducerea magazinului a hotărât să organizeze aceste două târguri în urma cererii tot mai mare a băcăuanilor pentru alimente sau sucuri sănătoase. „E o idee bună ca produsele să fie prezentate de specialişti. În acest mod, te ghidezi mai uşor când vrei să cumperi ceva. De multe ori, ţi-e greu să faci de unul singur alegerea corectă, fie că e vorba de un suc sau chiar o bandă pentru alergat“, a spus Otilia Zărnescu, o băcăuancă de 35 de ani.
Târgul de citrice este deschis zilnic între orele 15.00 şi 21.00, iar cel de fitness înre orele 16.00 şi 19.00.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite