Bacău: Tânără ucisă pe stradă cu lovituri de cuţit (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Tânără ucisă pe stradă cu lovituri de cuţit (GALERIE FOTO)
Bacău: Tânără ucisă pe stradă cu lovituri de cuţit (GALERIE FOTO)

O crimă oribilă i-a îngrozit astăzi, în jurul orei 11.20, pe cei care treceau pe strada Panselelor din Bacău.

O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de un bărbat, în plină stradă, de faţă cu câţiva oameni care nu au putut opri crima.

Potrivit martorilor, Liviu Grădinaru de 26 de ani s-a repezit la femeie, identificată ulterior de medicii de la Urgenţă drept Crina Moraru, a prins-o din spate şi a înjunghiat-o de mai multe ori, cu sălbăticie. Un bătrân a luat o şipcă şi l-a lovit pe agresor, însă tânăra era deja în agonie.

"L-am văzut pe nebun că o prinde pe biata fată din spate şi o înjunghie, cu cuţitul în burtă. Am lăsat căţelul pe care-l plimbam, am luat o şipcă şi i-am dat în cap până a căzut. După aia i-am mai dat câteva", a declarat Emil Gondoş, bărbatul care a încercat să o salveze pe tânără. "Cred că a înjunghiat-o de 20 de ori. Am strigat la el, dar s-a petrecut totul prea repede, fata a murit", a declarat şi Cristian Damian, alt martor.

Deşi spitalul este la câteva zeci de metri de strada Panselelor, medicii de la Urgenţe nu au mai putut să o salveze pe tânără. Şi cadrele medicale s-au declarat şocate de acest caz, mai ales după ce au găsit asupra bărbatului un bilet de adio scris pe o bucată de hârtie igienică, lungă de peste doi metri. "Tânăra prezenta multiple plăgi înjunghiate,şoc hemoragic, stop cardio-respirator şi a decedat la scurt timp după ce a ajuns la Urgenţe. Bărbatul este în stare foarte gravă, cu multiple plăgi abdominale şi toracice, iar acum e în sala de operaţie", a declarat dr. Liliana Petrescu, de la Unitatea Primire Urgenţe Bacău.

Poliţiştii şi procurorii au început cercetările.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite