Sute de dascăli râvnesc la o gradație de merit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 600 de dosare au fost deja depuse la Inspectoratul Școlar Județean Bacău de cadre didactice de la școlile din județ în vederea obținerii gradației de merit ce le poate aduce o suplimentare cu 25 % a salariului de bază

Concurență mare la concursul pentru acordarea gradației de merit. Sute de salariați din unitățile de învățământ din județul Bacău s-au înscris în competiția ce le poate aduce bani în plus la salariu."În total sunt 570 de dosare, cele mai multe de la învățători și educatoare. Inspectorii de specialitate le analizează și la data de 13 mai vor fi afișate rezultatele cu cei care primesc gradații de merit. Față de anul trecut, cifra este oarecum apropiată", ne-a spus Claudia Merticaru, purtător de cuvânt Inspectoratul Școlar Județean Bacău.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 13 mai. Gradaţia se acordă pentru 16% din posturile didactice existente la nivelul inspectoratului şcolar, reprezintă 25% din salariul de bază și se atribuie pe o perioadă de cinci ani. Anul trecut, peste 600 de cadre didactice din județul Bacău, au obținut gradații de merit.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite