Bacău: A început ”Studențiada” 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: A început ”Studențiada” 2009
Bacău: A început ”Studențiada” 2009

Manifestările și activitățile organizate de studenți se vor derula pe parcursul întregii săptămâni.

Pe parcursul acestei săptămâni tinerii băcăuani vor participa la ”Studențiada” 2009. Evenimentul presupune desfășurarea unei serii de evenimente sportive și culturale, dar și dezbateri și sesiuni de comunicări la care vor participa studenții de la Universitatea de Stat dar și de la Universitatea ”George Bacovia” împreună cu profesorii lor.

Festivalul are caracter național fiind organizat de către Uniunea Națională a Studenților din România, însă la nivel local evenimentul este organizat de către Liga Studențească.

Prin acțiunile care vor avea loc în zilele viitoare se vrea promovarea modelor autohtone care au avut un rol important în dezvoltarea intelectuală a tinerilor. Dacă ziua de azi s-a desfășurat sub semnul creativității și inovației, mâine vor avea loc campinate de fotbal, baschet, tenis de masă, șah, biliard, minicros și bowling.

Vineri, activitățile tinerilor vor avea un caracter ecologist pentru că aceștia vor demara acțiuni de colectare a deșeurilor. Miercuri ei vor organiza Ziua Sănătății, sâmbătă Ziua Culturii și duminică Ziua Voluntariatului.

Prima ediție a acestui festival a avul loc în 2006, anul acesta are loc simultan în 12 centre universitare din țară.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite