Ştiri şi recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Expozitie scoici
Expozitie scoici

Iubitorii de black metal sunt aşteptaţi mâine, de la ora 21.00, la Club Sabway, pentru a lua parte la concertul trupei Akral Necrosis. Membrii formaţiei, originari din Bucureşti, vor cânta la Bacău cele mai noi melodii, înregistrate pentru albumul de debut.

Membrii formaţiei, originari din Bucureşti, vor cânta la Bacău cele mai noi melodii, înregistrate pentru albumul de debut. „Este pentru prima dată când ei vin în Bacău. Este un show care merită văzut de cât mai mulţi dintre tinerii băcăuani pasionaţi de muzica black metal“, este de părere Cristina Silivan, organizator. Formaţia s-a înfiinţat în 2006.

Astăzi

Expoziție de scoici la Muzeul „Ion Borcea“  
Băcăuanii pot vedea zilele acestea, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Ion Borcea“, o expoziţie de scoici. Exponatele sunt aşezate în sala mare a muzeului şi pot fi admirate zilnic între orele 9.00 şi 17.00. Persoanele interesate vor putea vedea, pe lângă scoicile de diferite dimensiuni culese din mare, şi perle veritabile. Mai mult, cei care vor alege să petreacă o zi la muzeu vor avea ocazia de a citi materiale informative legate de mediul în care trăiesc vieţuitoarele. Preţul unui bilet de intrare este 4 lei.

Duminică

„Jack și Vrejul de Fasole“, la Teatrul de Animație
Copiii, dar şi adulţii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 11.00, la Teatrul de Animaţie din Bacău pentru a vedea o nouă piesă de teatru. Actorii păpuşari pun în scenă „Jack şi Vrejul de Fasole“, după o poveste scoţiană, în dramatizarea lui Laurenţiu Budău. În lumina reflectoarelor vor intra Marian Ghiorghiu, Mihaela Murafa, Mihai Chihaia, Andreea Sandu, Mihaela Popa şi Adrian Costras. Scenografia piesei este semnată de Edy si Liliana Laşoc, iar muzica de Ciprian Manta. Preţul unui bilet este 4 lei.

Duminică
„Peţitoarea“, la Teatrul „Bacovia“  
Băcăuanii sunt invitaţi duminică la spectacol. De la ora 18.00, actorii Teatrului „Bacovia“ vor juca în „Peţitoarea“, de Mihai Serghei Tudor. Din distribuţie fac parte Cristian Todică şi Florina Găzdaru. Un bilet costă 10 lei.

Diseară
George Clooney, la Cinema City  
La Cinema City rulează în această seară, de la ora 20.10, „Sus în aer“, peliculă ce îl are în rolul principal pe George Clooney. Cel mai recent film al regizorului Jason Reitman poate fi văzut la preţul de 17 lei.

Mâine
Vivariul, deschis publicului  
Sâmbătă, băcăuanii sunt aşteptaţi la Vivariu între orele 9.00 şi 17.00. Ei pot vedea aici expoziţiile de peşti autohtoni şi exotici, dar şi peruşi de diferite dimensiuni. Preţul unui bilet de intrare este 4 lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite