Ştiri şi recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vizitatorii pot admira decoraţii şi broşuri din „Epoca de aur“
Vizitatorii pot admira decoraţii şi broşuri din „Epoca de aur“

Sâmbătă, la Complexul Muzeal „Iulian Antonescu“ este organizată o expoziţie cu obiecte de patrimoniu din epoca comunistă. Băcăuanii interesaţi vor putea admira cărţi, certificate de asigurare, reviste, fotografii documentare sau o carte închinată Congresului al IX-lea al Partidului Comunist Român.

Din expoziţie nu vor lipsi ştampilele celor două stabilizări, din anii 1947 şi 1952, insignele cu semnele comuniste, decoraţiile sau libretele de economii. Expoziţia poate fi vizitată între orele 9.00-16.00, iar preţul de intrare este 4 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru elevi şi studenţi.

Duminică

Concerte live la Promenada Mall
Mihai Trăistariu şi Ilie Micolov sunt vedetele care vor concerta pentru băcăuani de Ziua Îndrăgostiţilor. Spectacolul va avea loc în complexul comercial Promenada Mall, iar la eveniment sunt invitaţi atât îndrăgostiţii, cât şi băcăuanii care iubesc muzica celor doi artişti. Pe lângă concertul susţinut de Trăistariu şi Micolov, organizatorii au pregătit şi o paradă de modă. Pe scenă vor urca tinere fete înscrise în concursul „Romanian Top Models Show“. Spectacolul va începe la ora 18.00, iar intrarea este liberă.

Duminică

Cadouri şi căsătorii de Valentine’s Day 
Băcăuanii care poartă numele de Valentin sau Valentina sunt invitaţi duminică, de Ziua Îndrăgostiţilor, la Arena Mall. La parter ei vor fi întâmpinaţi cu daruri şi cadouri din partea organizatorilor evenimentului. Îndrăgostiţii care vor să îşi pună „pirostriile“ chiar în ziua de Valentine’s Day îşi vor vedea visul cu ochii. Căsătoriile vor fi însă doar simbolice, valabilitatea acestora fiind „recunoscută“ doar în ziua de 14 februarie. Cei care ard de nerăbdare să spună „DA“, vor putea face acest lucru duminică, la etajul 1 din incinta Arena Mall.

Duminică
Spectacol „Motanul Încălţat“  
Actorii Teatrului de Animaţie „George Bacovia“ îi invită duminică pe copii la piesa „Motanul Încălţat“, de Charles Perrault. Regia este semnată de Laurenţiu Budău. Piesa începe la ora 11.00, iar preţul unui bilet este 4 lei.

Sâmbătă
Expoziţie la Muzeul de Artă  
Elevii, studenţii şi profesorii sunt aşteptaţi în acest weekend la Muzeul de Artă, la expoziţia de tablouri de patrimoniu. Preţul de intrare este 4 lei pentru adulţi şi 1 leu pentru elevi şi studenţi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite