Ştiri şi recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Arthur şi răzbunarea lui Maltazard“
„Arthur şi răzbunarea lui Maltazard“

Lecţii de modelaj la mall. Copiii şi părinţii sunt invitaţi în fiecare duminică, de la ora 12.00, în Arena Mall, la parter, pentru că organizatorii le-au pregătit multe surprize. În această duminică copiii vor învăţa cum să modeleze diferite jucării.

SÂMBĂTĂ

Expoziţia „Ioni“ la Galeria Nouă

Iubitorii de artă au ocazia să viziteze în acest weekend, la Galeria Nouă, expoziţia aniversară de artă contemporană, „Ioni“. Aici au fost expuse lucrările de pictură, sculptură şi fotografie ale artiştilor Ioan Burlacu, Dragoş Ioan Burlacu, Ioan Viorel Cojan, Ionela Lăzureanu, Ioan Lăzureanu, Ion Mihalache, Oana Vasâi şi Ion Vasâi. Majoritatea dintre ei au reunit lucrări din colecţiile expuse anul trecut. De asemenea, pe simezele galeriei, pot fi admirate şi lucrări ale pictorului naiv Ion Maric.

ÎN WEEKEND

„Arthur şi răzbunarea lui Maltazard“ 
Băcăuanii pot urmări în acest weekend la Cinema City pelicula „Arthur şi răzbunarea lui Maltazard“. Filmul prezintă aventurile lui Arthur, un simpatic şi curajos băieţel de 12 ani. Scenariul scris de Luc Besson după propria carte, vândută în peste 3 milioane de exemplare, îi duce din nou pe cei mici în lumea Minimoilor, creaturi care trăiesc pe Tărâmul Magic de la firul ierbii din curtea casei lui Arthur. Pe lista celor care şi-au împrumutat vocile personajelor îi găsim pe actorii Mia Farrow, Jimmy Fallon, Snoop Dogg sau Lou Reed. Pelicula poate fi urmărită sâmbătă şi duminică, de la ora 14.00. Un bilet costă 14 lei.

Duminică

Eliade, pus în scenă la Teatrul „Bacovia“ 
Actorii de la „Bacovia“ pun duminică în scenă, de la ora 18.00, piesa „Romanul adolescentului Miop“, de Mircea Eliade. Spectacolul este regizat de Diana Iliescu, iar din distribuţie fac parte actorii Dumitru Rusu, Bogdan Matei, Cristian Todică, Bogdan Buzdugan, Ştefan Alexiu, Luiza Sarivan, Ion Goranda, Nela Zare, Viorel Baltag, Anca Bucşă, Eliza Noemi Judeu şi Sebastian Bălan. Scenografia este semnată de Cristina Ciobanu. Un bilet de intrare costă între 10 şi 15 lei.

În weekend
Shopping cu reduceri  
Băcăuanii care vor să se înnoiască pot merge în acest weekend la Arena Mall, Promenada Mall, dar şi în supermarketuri. Marile magazine au redus preţurile la haine şi încălţăminte cu până la 70%. 

Diseară
Spectacol pentru Eminescu 
Actorii de la Teatrul „Bacovia“ pun în scenă, astăzi de la ora 18.00, la Arena Mall spectacolul „Dor de Eminescu“, cu ocazia zilei de naştere a marelui poet naţional. Intrarea la spectacol este liberă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite