Ştiri de weekend: Seară la cinematograf pentru amatorii de SF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Film SF 2012
Film SF 2012

Cinefilii băcăuani pot urmări în această seară, la Cinema Central, pelicula „2012“.

Filmul prezintă povestea unui scriitor de romane SF care află ceea ce guvernul SUA încearcă să ascundă de mai mulţi ani: că scoarţa terestră va fi distrusă din cauza unor explozii solare. Din distribuţia filmului fac parte John Cusack şi Chiwetel Ejiofor. Pelicula poate fi urmărită de băcăuani de la ora 18.00. Preţul unui bilet de intrare este 6 lei. 

Expoziţie de icoane la „Iulian Antonescu“

Băcăuanii sunt invitaţi în acest sfârşit de săptămână la Muzeul „Iulian Antonescu“ pentru a vizita o expoziţie de pictură inedită. Artista băcăuancă Paula Ciobanu Măriuţ îşi prezintă mai bine de 90 din icoanele realizate în atelierul de acasă. Pictoriţa a abordat o mare varietate de teme şi de tehnici pentru realizarea creaţiilor. Astfel, amatorii de artă pot admira, printre altele, picturi pe foi de papirus sau picturi în care se regăsesc culori de fosfor. Băcăuanii care doresc să viziteze expoziţia o pot face zilnic, între orele 9.00-18.00. Organizatorii evenimentului au precizat că intrarea este liberă.

Reduceri substanţiale în centrele comerciale

Administratorii magazinelor din marile centre comerciale promovează reduceri substanţiale pentru produsele puse în vânzare. Băcăuanii pot da o raită în weekend pe la standurile cu încălţăminte sau îmbrăcăminte şi pot cumpăra la preţ redus chiar şi produse de sezon. Conform preţurilor afişate în vitrine, discounturile pot ajunge până la 70%. Sezonul reducerilor ţine până în februarie.

Distracţie la Bazinul de Înot

Băcăuanii sunt aşteptaţi la Bazinul de Înot din oraş pentru cursuri de iniţiere, dar şi pentru relaxare. Cei care iubesc acest sport se pot menţine în formă sâmbăta şi duminica, între orele 10.00-16.00.

Fauna şi flora din Bacău, la muzeu

Băcăuanii pot admira zilele acestea o expoziţie temporară prezentată la Muzeul Borcea. „Pădurea, aurul verde al planetei“ îşi propune să prezinte plantele şi animalele care se regăsesc în pădurile din Bacău.

„Sherlock Holmes“ la Cinema City

Cinefilii băcăuani pot urmări mâine, la Cinema City, filmul „Sherlock Holmes“. Pelicula, care îi are în rolurile principale pe Robert Downey Jr. şi Jude Law, este difuzată de la ora 22.00. Preţul unui bilet este 21 de lei.


Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite