Bacău: Steaua i-a adus pe microbiști la stadion (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Steaua i-a adus pe microbiști la stadion (GALERIE FOTO)
Bacău: Steaua i-a adus pe microbiști la stadion (GALERIE FOTO)

Venirea Stelei în Bacău, pentru meciul din şaisprezecimile Cupei României, cu FCM, a reprezentat pentru mulţi localnici principalul eveniment al anului

În condiţiile în care echipa de fotbal a oraşului se zbate de câţiva ani în anonimatul ligii secunde, aproape 10.000 de băcăuani au ţinut să vadă un meci FCM – Steaua, care să le amintească de anii în care Bacăul învingea Steaua şi Dinamo în prima ligă.

Cei care au venit pe stadionul Municipal nu au fost dezamăgiţi. Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a aruncat în luptă cel mai bun unsprezece disponibil, în timp ce jucătorii FCM-ului nu s-au făcut de râs, reuşind să pună în pericol de câteva ori poarta lui Zapata.

A rezultat un meci deschis, frumos, cu foarte multe ocazii de gol şi cu două reuşite ale grecului Kapetanos, pe fondul unor greşeli grave ale fundaşilor băcăuani, care au pecetluit soarta calificării: FCM - Steaua 0-2. Diferenţa de scor putea fi mai mare, însă portarul Bacăului, Ignătescu, şi-a salvat echipa în multe faze periculoase. S

upărarea eliminării a fost atenuată, pentru spectatori, de frumuseţea meciului şi de faptul că Bacăul s-a luptat de la egal la egal cu o echipă de Europa League.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite