Bacău: Sport extrem la Bacău: jocul cu trenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Sport extrem la Bacău: jocul cu trenul
Bacău: Sport extrem la Bacău: jocul cu trenul

Accidentul de la Scânteia (judeţul Iaşi) în care au murit 14 oameni nu i-a impresionat pe conducătorii auto din Bacău. Aceasta este concluzia ofiţerilor de la Poliţia Rutieră. Agenţii au

Accidentul de la Scânteia (judeţul Iaşi) în care au murit 14 oameni nu i-a impresionat pe conducătorii auto din Bacău. Aceasta este concluzia ofiţerilor de la Poliţia Rutieră. Agenţii au suspendat ieri şapte permise de conducere ale unor şoferi care au ignorat semnalul de oprire la trecerea peste calea ferată.

Poliţiştii spun că au săptămânal abateri de acest fel şi că le este greu să îi convingă pe conducătorii auto care ignoră semnalele de oprire că trec pe lângă moarte. „Ignorarea semnalului de oprire la trecerea la nivel cu calea ferată este una dintre cele mai grave abateri. Poate avea consecinţe tragice, dacă ţinem cont de gabaritul şi viteza unui tren, în comparaţie cu cele ale unui autoturism sau autocamion. Pot avea loc evenimente rutiere extrem de grave şi de aceea încercăm să le prevenim“, a spus Aurelian Nădejde, şeful Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban Bacău.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au aplicat 21 de amenzi numai în timpul acţiunilor organizate la trecerile de cale ferată,  în valoare de 3.010 lei. Astăzi şi mâine acţiunile poliţiştilor continuă în scopul prevenirii unor  accidente cu urmări grave.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite