Spitalul Comăneşti are 400 de mii de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Orăşenesc „Ioan Lascăr“ din Comăneşti a reintrat în relaţii contractuale cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bacău. Cererea lor de a li se acorda finanţare pentru acordarea de servicii medicale asiguraţilor din zonă a fost aprobată.

„Spitalul din Comăneşti are din nou contract cu noi ca urmare a unei hotărâri emise de Ministerul Sănătăţii (MS) de acordare a clasificării cu titlu provizoriu. Pentru această lună ei au primit aproximativ 400.000 de lei, bani în care intră şi bugetul pentru laboratorul de analize“, a spus Iulian Oboroceanu, purtătorul de cuvânt al CJAS Bacău.

„Avem tot ce trebuie“

Acum, că au sosit şi banii de la bugetul de Sănătate, unitatea medicală funcţionează la parametri normali. „Spitalul funcţionează la capacitate maximă. Avem medici, tot ce trebuie“, a spus Viorel Miron, primarul oraşului Comăneşti.

Spitalul orăşenesc, propus pentru transformare în azil de bătrâni a fost închis pentru mai bine de două luni. Între timp autorităţile locale, care s-au opus acestei decizii, au acţionat în intanţă decizia Ministerului. Curtea de Apel Bacău a hotărât redeschiderea unităţii, însă situaţia nu este bătută în cuie, pentru că procesul continuă.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite