Șoferii băcăuani, frânați de Primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

25 de limitatoare de viteză vor fi montate în Bacău, pentru siguranța traficului. Vechile limitatoare de cauciuc au dispărut dupa aproape doi ani. Marea majoritatea au fost distruse de utilaje în timpul deszăpezirii.

Traficul din Bacău are toate șansele să se îngreuneze mai mult odată cu montarea limitatoarelor de viteză. Dacă și înainte, la orele de vârf se circula bară la bară, acum Primăria Bacău anunță noi restricții de viteză prin montarea a 25 de dispozitive care îi vor obliga pe șoferi să reducă viteza.

Astfel, în jumătate de oraș se va circula cu maxim 30 de kilometri la oră, viteză menționată pe indicatoare. Măsura a fost luată împreună cu Serviciul Circulație din cadrul Poliției municipiului Bacău.

Denivelările de cauciuc vor fi puse la trecerile de pietoni de pe străzile Bicaz, Aeroportului, Henri Coandă, Aviatori, Bucegi, Vasile Pârvan, Oituz, Vasile Alecsandri, Miron Costin, Prieteniei, Logofăt Tăutu, Tipografilor, Venus, Alecu Russo.

"Această măsură are ca scop creșterea gradului de siguranță pe trecerile de pietoni, în special a elevilor, în apropierea școlilor. Există foarte mulți șoferi care nu încetinesc în apropierea trecerilor de pietoni, nu respectă semnificația indicatoarelor rutiere, siguranța elevilor, chiar viața lor, pot fi puse în pericol, de aceea se impune montarea acestor limitatoare de viteză", a declarat Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite