Şoferi petrecăreţi lăsaţi fără permis din cauza băuturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii îi trag pe dreapta pe şoferi
Poliţiştii îi trag pe dreapta pe şoferi

Sărbătorile i-au lăsat pe mulţi băcăuani fără permis de conducere. Cei care au petrecut cu cei dragi, au consumat băuturi alcoolice şi s-au urcat apoi la volan au rămas fără carnet.

În ultimele două zile, numai în municipiul Bacău, cinci conducători auto care au provocat accidente uşoare au devenit pietoni.  Poliţiştii atrag atenţia că nu doar şoferii au de suferit din cauza alcoolului.

Pieton întins pe şosea

Petru Constantin, de 31 ani, conducea ieri noapte un autoturism pe strada Milcov, iar la intersecţia cu strada Alecu Russo, în momentul efectuării virajului la dreapta, nu s-a asigurat şi l-a acroşat pe Gheorghe Constantin, de 26 de ani. Din declaraţiile martorilor reiese că tânărul era întins pe şosea. Victima accidentului a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

„Conducătorul auto şi victima au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele indicând 0,00 mg./l.alcool în aerul expirat în cazul conducătorului auto, respectiv 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul victimei accidentului. În cauză s-a întocmit dosar penal“, a precizat subinspectorul Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bacău.

Agenţii de la Poliţia Rutieră au anunţat că vor continua controalele în trafic în aceste zile, pentru a-i prinde pe cei care se urcă beţi la volan.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite