„Simfonia iubirii“, piesa de rezistență de Valentine’s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filarmonica „Mihail Jora“ a interpretat cântece romantice ale unor autori clasici
Filarmonica „Mihail Jora“ a interpretat cântece romantice ale unor autori clasici

Filarmonica „Mihail Jora" din Bacău a susținut un concert de piese romantice, numit „Symphony of Love", care a fost aplaudat, minute în șir, de sute de băcăuani. Concertul a avut loc la Arena Mall din Bacău.

Artiștii Filarmonicii Mihail Jora din Bacău dar și cei ai Teatrului Bacovia au mutat centrul de greutate al culturii băcăuane la Arena Mall. De Valentine's Day sute de băcăuani au avut parte de un concert grandios, din care nu au lipsit marii compozitori ai muzicii clasice și moderne. Au fost interpretate piese de Tchaikovschy sau Verdi, dar și cântece moderne, transpuse instrumental, cunoscute de oricine, ca „Woman in Love" sau „My Way". Totodată, actorii Teatrului Bacovia au încântat publicul cu piesa „Iubire Înflăcărată". „Mă bucur că publicul a reacționat favorabil în această seară dar și că am avut curajul ca de Valentine's Day să organizez un eveniment complex, în care am atras instituțiile reprezentative ale culturii băcăuane", a spus Olivia Moraru, organizatorul evenimentului.

Spectatorii au apreciat inițiativa, în premieră, de a aduce muzica clasică dar și teatrul mai aproape de oameni. „Este binevenit un astfel de concert. A fost superb. Ar trebui să renunțăm la ideea preconcepută că publicul apreciază doar artiștii în fundul gol, nu și ceea ce este clasic", a spus Mihaela Palade (27 de ani), după concert.

O tristă aniversare: Un an de la incendierea casei lui Vasile Alecsandri

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite