Și-a pus capăt zilelor după ce a primit telefon ca i-a murit soția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Lupu (60 de ani) din satul Lupești, comuna Mănăstirea Cașin s-a spânzurat la câteva ore după ce a aflat că soția sa, Elvira Lupu (56 de ani) a murit pe prispa unei case învecinate aflate în construcție.

Ioan Lupu s-a spânzurat într-o magazie a firmei la care lucra după ce a aflat că nevasta sa a fost găsită moartă de către vecini. Chiar dacă bărbatul și-a pus capăt zilelor ancheta continuă pentru că anchetatorii nu sunt siguri că femeia a murit din cauze naturale întrucât pe trupul femeii s-au găsit urme vizibile de violență iar hainele erau răvășite.

Vecinii și rudele decedate spun că soțul acesteia era un om violent iar scandalurile se țineau lanț în familia lor. "A fost un criminal timp de 30 de ani. O bătea toată ziua pe fată.Venea la mine de frică iar el ne amenința că ne dă foc la casă dacă o mai primim", a povestit Aurel Cristea, tatăl Elvirei Lupu.

Cadavrul femeii a fost dus la morga Spitalului Onești pentru efectuarea necropsiei și stabilirii exacte a cauzei morții. Anchetatorii nu exclud nici varianta ca femeia să fi murit și din alte cauze decât violența, pancreatita fiind una dintre ipoteze.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite