Şi-a înjunghiat vecinul cu un cuţit după ce a băut cu el ţuică în faţa porţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile B. (57 de ani)  din comuna Căiuţi este cercetat de poliţişti după ce l-a înţepat pe Florin P. (30 de ani), vecinul său, cu un cuţit în piciorul stâng.

Totul s-a petrecut după ce bărbaţii au consumat ţuică, pe o bancă, în faţa porţii.

"Victima a fost transportată la Spitalul Oneşti, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

B. Vasile a primit amendă contravențională şi i s-a întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de constatările medico-legale şi numărul de zile de îngrijiri medicale să se facă încadrarea juridică a faptei.

Tot pe fondul consumului de alcool, în municipiul Bacău a avut loc o altă "ispravă". Mioara B. a fost lovită cu un cuţit de fratele ei, Gheorghiţă B.( 32 de ani) după ce ambii fraţi au băut cot la cot.

"Victima a fost condusă la sediul Secţiei 2 Poliţie Bacău și a declarat în scris că nu depune plângere faţă de fratele său, pentru agresiunile provocate", a mai adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Bacău.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri și alte violenţe și port fără drept a cuţitului în locuri publice.

 

 

 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite