Bacău: Sfidează sărăcia în faţa aparatelor de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Sfidează sărăcia în faţa aparatelor de joc
Bacău: Sfidează sărăcia în faţa aparatelor de joc

Sute de băcăuani visează să se îmbogăţească peste noapte

Sălile de jocuri, agenţiile loto şi unele baruri din oraş sunt pline de amatori de bani câştigaţi uşor.

De la primele ore ale dimineţii, mulţi băcăuani ocupă scaunele din faţa aparatelor mecanice din sălile de joc din oraş. Mai nou, şi patronii unor baruri au făcut rost de aparate de acest gen şi mizează că îşi vor rotunji veniturile pe spatele clienţilor atraşi de mirajul câştigurilor mari pe care le-ar putea obţine cu noroc.


În general, câştigăm şi 1.500 de lei lunar de pe urma aparatelor mecanice. Avem clienţi care vin mai des la noi de când le-am amplasat în incinta barului“, a precizat Bogdan Lungu, administratorul unui bar din oraş.
Acesta a mai spus că majoritatea celor care joacă la „păcănele“, cum sunt numite în limbajul colocvial, sunt oameni cu venituri mici care vor să se îmbogăţească peste noapte. Acelaşi tip de clienţi frecventează şi sălile de jocuri.


Pierderile sunt mai
mari decât câştigurile


Cei mai mulţi clienţi vin în timpul săptămânii. Investesc sume mici de bani. De regulă, cam 10 lei. Chiar dacă e puţin, au fost cazuri când oamenii au câştigat şi 3.000 de lei, dar au şi pierdut foarte mult. Totul ţine de noroc“, a declarat Alina Stoian, crupier la o sală de jocuri. Atât la sălile de profil, cât şi la agenţiile loto din oraş unde sunt amplasate „păcănele“, băcăuanii mai mult ies în pierdere decât în câştig. „Am un prieten care a băgat 2.000 de lei la aparate şi nu a câştigat nimic. Sunt făcute să te fraierească“, s-a arătat convins Ionuţ Scurtu, client fidel al agenţiilor loto. Vânzătoarele de la casele unde sunt montate „video -loterii“ spun că sunt destul de multe şanse de câştig.


În urmă cu ceva timp, un bărbat a câştigat 5.000 de lei la unul dintre aparatele noastre, unde se pot investi bancnote de 5 lei. După aceea, nu a mai câştigat nimic. A avut baftă“, a explicat un vânzător de la agenţia de pe strada Mihai Viteazu. Cazurile de câştig sunt destul de rare din punctul de vedere al jucătorilor, însă ei nu îşi pierd speranţa.
Sincer să fiu, nu am câştigat nimic în ultima vreme. O singură dată am avut baftă şi am ridicat 1.000 de lei, însă eu am încredere că mi se va întoarce norocul“,  a mai spus Marius Cozma, şofer la o firmă din Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite