Sfatul lui MRU pentru candidații PDL: Să nu vă temeţi să susţineţi public doctrina de dreapta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu a declarat, marţi, la Bacău, că dreapta este o doctrină a viziunii şi inteligenţei şi, de aceea, s-a angajat total şi nemijlocit în a nu lăsa democraţia "să fie ameninţată de nicio tentaţie socialistă".

Afirmaţiile au fost făcute cu prilejul discursului rostit, în calitate de invitat, la mitingul electoral de lansare a candidaţilor organizaţiei judeţene a PDL Bacău la funcţiile de primar şi consilier local în alegerile din 10 iunie, găzduit de teatrul de vară din municipiu.

"Să nu vă temeţi să susţineţi public o asemenea doctrină. Fiţi mândri de acest lucru şi staţi cu spatele drept. Nu daţi înapoi în faţa adversarilor politici, indiferent cât de greu vă vine acum", le-a cerut Ungureanu membrilor şi simpatizanţilor PDL prezenţi la miting, motivându-şi îndemnul prin faptul că asumarea doctrinei de dreapta reprezintă o angajare într-o bătălie politică, care nu trebuie pierdută, pentru a crea viitorul mai bun al ţării.

Ungureanu a precizat, ulterior, pentru Agerpres, că, în ceea ce îl priveşte, va continua să activeze dinamic în zilele următoare, prin vizite în ţară, luări de poziţii publice şi acţiuni organizatorice, până când dreapta va fi, din nou, "opţiunea preferată" a românilor, deoarece, în concepţia sa, această doctrină este, de fapt, singura opţiune capabilă care permite României să ajungă acolo unde cetăţenii îşi doresc cu toţii pentru ei şi pentru generaţiile viitoare.

Fostul premier le-a mai spus celor prezenţi la mitingul PDL de la Bacău că una dintre preocupările principale ale Guvernului pe care l-a condus a fost grija faţă de comunităţile locale. Ungureanu consideră că a dat, astfel, "o probă de bună guvernare (...) în cele mai grele condiţii economice".

"Democraţia adevărată, ca şi prosperitatea unei naţiuni, amândouă, pornesc de la felul în care reuşeşte să reziste şi să fie îmbogăţită comunitatea locală", a spus Mihai-Răzvan Ungureanu, subliniind că de felul în care aleşii PDL vor acţiona la nivelul comunităţilor locale, de modul cum vor reuşi să se achite de promisiunile făcute electoratului va depinde nu doar succesul comunităţii pe care o reprezintă aceştia, ci şi destinul partidului din care fac parte, succesul doctrinei de dreapta.

"Contez pe dumneavoastră, cum aştept să contaţi pe mine. Fiţi convinşi că binele făcut aduce bine, tot aşa cum greşeala atrage greşeală", a concluzionat fostul premier.

În cadrul acţiunii electorale au mai luat cuvântul senatorul Gabriel Berca, deputaţii Mihai Banu, Adrian Popescu şi Valerian Vreme, candidatul democrat-liberal la preşedinţia Consiliului Judeţean, Constantin Scripăţ, cel pentru Primăria municipiului Bacău, Florin Lazăr, primarul oraşului Târgu Ocna, Floarea Ivanoff, edilii-şefi din comunele Dofteana - Ion Bujor , Livezi - Giani Crăciun, Caşin - Cosmin Curelea, consilierii judeţeni Petrică Mihăilă şi Liviu Miroseanu.

Toţi vorbitorii au apreciat acţiunile iniţiate de Guvernul Ungureanu, precizând că vor fi alături de acesta în acţiunile viitoare de readucere a dreptei la Putere în România.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite