Sfârșit cumplit pentru un băiețel de patru ani. A murit strivit sub roțile unui autobuz în timp ce tatăl se lupta să-l salveze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut în această seară la ieșirea din comuna Nicolae Bălcescu, într-o benzinărie dezafectată. Scena morții copilului s-a drulat sub privirile tatălui care s-a luptat până în ultima clipă să-și salveze copilul.

Aurel Bucătaru tocmai coborâse din autobuzul morții împreună cu fiul său, Alin Cosmin (4 ani), și se pregătea să-și ia bicicleta pentru a merge acasă în comuna Tamaș. Omul povestește cum deodată autobuzul, care inițial plecase din benzinărie a început să vină peste ei și l-a prins pe micuț sub roata din stânga spate.

„Șoferii s-au schimbat și trebuia să plece. Nu știu de ce a început să dea cu spatele și l-a prins pe băiat. Am țipat la el, am țipat și la copil să se ducă sub mașină ca să nu-l prindă cu roata, el săracul s-a dus, dar șoferul a continuat să dea cu spatele și l-a călcat. Urla copilul ca din gură de șarpe dar nu l-am putut salva. I-a strivit capul și a murit", povește îngrozit părintele.

În urma impactului creierii copilului au ajuns pe asfalt. Bărbatul a intrat imediat în stare de șoc și nu s-a putut dezlipi de cadavrul micuțului. Se pare că la șofer au strigat și celelalte persoane aflate în zonă, dar acesta nu a auzit.

De altfel, tragedia s-a petrecut și sub privirile unui echipaj de poliție care se afla peste drum, într-o acțiune de control. Conducătorul auto, în vârstă de 27 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă. Din primele verificări a reieșit faptul că șoferul autobuzului nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi", a spus sinsp. Andrei Anchidin din carul Serviciului Rutier Bacău. Evenimentul nu se încadrează la accident rutier pentru că s-a petrecut în afara drumului public.

Bărbatul mai are acasă doi copii și venise cu cel mic la Bacău să-și ridice pensia de boală. Făcuse cumpărături și urma să ajungă acasă la familie cu bicicleta, pe care o lăsase în stația Peco.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite