Bacău: Seminarii naționale și internaționale pentru agenții economici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Seminarii naționale și internaționale pentru agenții economici
Bacău: Seminarii naționale și internaționale pentru agenții economici

Persoanele din diferite medii de afaceri au ocazia de a-și perfecționa abilitățile în străinătate, dar și în țară.

Agenții economici care doresc să-și dezvolte afacerile pot participa la o serie de evenimente internaționale. Prin Centrul Entreprise Europe Network din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Bacău aceștia pot participa la o serie de evenimente menite să le aduca un profitabil schimb de exeperiență.

Între 13 și 15 octombrie la Bologna în Italia au loc târgurile ”Simac și Tanning-Tech”. ”Simac este cea mai importantă manifestare expoziţională internaţională în sectorul de maşini şi tehnologii pentru încălţăminte, marochinărie şi vestimentaţie din piele, iar Tanning-tech cuprinde salonul maşinilor şi tehnologiilor pentru tăbăcării”, a mai explicat directorul băcăuan.

Vor urma două evenimente pe 15 și 16 octombrie, respectiv 28-30 octombrie la Maastrich în Olanda pe tema accesării fondurilor europene.

Nu în ultimul rând, între 5 și 12 octombrie va avea loc Forumul Economic Internațional Delta Dunării în Bulgaria și între 21 și 24 a aceleași luni în Istambul Turcia se va desfășura Târgul Internațional al Furnizorilor din Industria de Încălțăminte. 

Centrul nostru poate reprezenta în cadrul acestor evenimente orice agent economic care dorește să-și facă cunoscute serviciile sau produsele”, a încheiat Mihai Tulbure.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite