Şeful zonal al unei firme de transport, încătuşat de ofiţerii anticorupţie Bacău după ce a încercat să dea mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Costică Cojoc, reprezentantul zonal al firmei de transport Grup Atyc din Târgovişte, societatea care a câştigat licitaţia pentru mai multe trasee din comunele băcăuane, a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de dare de mită.

Bărbatul a fost încătuşat marţi seară de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău într-un flagrant după ce i-a dat unui agent de poliţie 200 de lei pentru ca acesta să închidă ochii la mai multe nereguli din actele firmei. Microbuzele de transport în comun aflate în trafic nu aveau nici inspecţia tehnică periodică şi nici asigurarea obligatorie.

Cojoc va fi prezentat azi instanţei Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă. „Acţiunea a fost realizată de ofiţerii DGA, coordonaţi de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău şi cu sprijinul SRI", a declarat comisarul şef Ovidiu Neicuţescu, purtător de cuvânt la DGA Bacău.

În urmă cu două zile, mai bine de 300 de săteni din comuna Nicolae Bălcescu au blocat E85 pentru că firma de transport a Grup Atyc nu le-a eliberat abonamente şi autobuzele nu veneau în staţii.

FOTOGALERIE Revoltă spontană în comuna băcăuană Nicolae Bălcescu pentru transport UPDATE

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţul Bacău!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite