Se încinge campionatul de minifotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

16 echipe de amatori se confruntă astăzi şi mâine pe terenul sintetic al Şcolii Cancicov, în cadrul campionatului municipal de minifotbal Lidersport. Echipele au câte şase jucători, iar meciurile dintre ele sunt arbitrate de fostul portar de primă ligă de la SC Bacău, Gheorghe Popa.

Campionatul implică 200 de tineri, iar organizatorii spun că numărul amatorilor de minifotbal este în continuă creştere. „Avem parte de meciuri foarte disputate şi deschise oricărui rezultat“, a declarat Răzvan Burleanu, organizatorul competiţiei.


Ţintesc la Cupa României

În prezent, clasamentul este dominat de echipele Tofan Sport, Coriolan şi Legendele. Acestea îşi vor disputa probabil dreptul de a juca în compania celor mai bune echipe din ţară. Până la finalul campionatului mai sunt 10 etape. „Nivelul ridicat al acestei ediţii de campionat ne dă speranţe că vom putea să ne impunem şi la nivel naţional, mai ales că vom avea două echipe care vor reprezinta judeţul Bacău la turneele finale de anul acesta.
Comitetul Executiv al Asociaţiei Române de Minifotbal a stabilit ca în perioada 2-4 iulie să aibă loc la Zalău Cupa României, unde va participa ocupanta locului 2 din partea judeţului Bacău. În ceea ce priveşte organizarea Turneului Final, competiţie destinată campioanelor judeţene, aceasta va avea loc cel mai probabil în perioada 7-11 iulie“
, a adăugat Răzvan Burleanu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite