Se distribuie abonamentele la reducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abonamente sunt valabile doar pe două linii de transport
Abonamente sunt valabile doar pe două linii de transport

734 de băcăuani sunt aşteptaţi în această săptămână la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) Bacău pentru a-şi ridica abonamentele cu reducere de 50% la transportul public în comun.

Lista beneficiarilor a fost definitivată la sfârşitul lunii ianuarie, iar abonamentele sunt valabile doar în februarie. „De aceste abonamente beneficiază 433 de persoane marginalizate social, dar şi cei 301 de donatori de sânge. În total, pentru aceste persoane, s-au alocat de la bugetul local 36.700 de lei“, a declarat Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău.

Facilităţi şi pentru persoanele cu handicap

Abonamentele sunt valabile doar pe două linii de transport. Primăria a mai dat liber şi la distribuirea unui număr de 3.000 de abonamente gratuite destinate persoanelor cu handicap accentuat sau grav din oraş. Pentru aceştia, abonamentele vor fi ridicate de la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă şi Protecţie Socială Bacău, în baza datelor de identitate aflate la sediul instituţiei şi vor fi acordate doar pe bază de semnătură de primire.

Faţă de prima categorie de beneficiari, aceştia din urmă vor putea folosi abonamentul pe oricare din cele cinci linii de transport în comun aflate în Bacău. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite