Se depun cereri pentru abonamente gratuite la autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Beneficiari vor fi însă doar persoanele cu handicap, veteranii de război și donatorii de sânge. Pensionarii, elevii și studenții au fost tăiați de pe lista persoanelor care primesc reducere la abonamentele pentru transportul în comun

Băcăuanii care beneficiază, conform legii, de gratuitate la trasportul în comun din municipiu sunt așteptați de astăzi la Serviciul Public de Asistență Socială pentru a-și depune cererile în vederea eliberării abonamentului. "Categoriile de persoane care beneficiază de gratuitate sunt cele cu handicap grav și accentuat și asistenții acestora, veteranii și văduvele de război, băcăuanii care au luptat la Revoluția din 1989, precum și donatorii de sânge", ne-a explicat ionuț Tomescu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Bacău.

Înregistrarea solicitărilor se va efectua la sediul instituției de pe strada Ștefan cel Mare până la finele acestei luni pe baza documentelor ce vor fi prezentate în momentul depunerii cererilor. Pensionarii, elevii și studenții nu vor mai beneficia începând din luna mai de reducere la abonamente pentru mijloacele de transport în comun.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite