Se anunţă ninsori abundente şi ger în tot judeţul. Autorităţile sunt în alertă!FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Temperaturile vor coborî sub -20 de grade Celsius în judeţul Bacău. În următoarele 24 de ore se anunţă ninsori pe arii extinse. Toate utilajele de deszăpezire sunt pe drumurile naţionale şi judeţene. 

Temperaturile în judeţul Bacău au fost în ultima zi mai scăzute faţă de prognoza anunţată. Pe alocuri, ele au auns şi la -22 de grade, în localităţile de munte. Se anunţă onoapte geroasă, cu temperaturi care vor coborî, atât în municipiu, cât şi în judeţ, sub -20 de grade Celsius. „Acum se înregistrează -16 grade, iar la noapte vor coborî mai mult. Deocamdată ninge şi ne aşteptăm ca stratul de zăpadă să mai crească. Toate utilajele existente sunt pe drumuri, 16 răspânditoare cu lamă pe drumurile naţionale, 15 pe drumurile judeţene şi trei încărcătoare frontale", a precizat Dumitru Nadă, director al Instituţiei Prefectului Bacău, responsabil cu situaţiile de urgenţă.

Ger năprasnic în Bacău. Boschetarii caută refugiu la Urgențe 

image

Pentru mai multe poze, daţi click!

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă monitorizează evoluţia drumurilor dar şi situaţiile în care este nevoie, pentru a salva vieţi, să efectueze acţiuni speciale. „În această perioadă se asigură o permenenţă. Vom fi la muncă şi în zilele următoare", a mai spus Nadă.

Iarnă grea, cu ger, promoroacă și ninsori în tot județul

Cum se bucură unii copii din Iaşi de ninsoare: au improvizat un derdeluş pe malul Bahluiului FOTOGALERIE

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite