Bacău: Schimb de experiență între voluntari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Schimb de experiență între voluntari
Bacău: Schimb de experiență între voluntari

Tinerii băcăuani de la Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog vor participa astăzi la un atelier de lucru alături de voluntari din Brăila.

Un grup de 15 voluntari de la Centrul de Prevenire și Consiliere Antidrog Brăila au sosit ieri în Bacău. Însoțiți de inspectori de specialitate aceștia au vizitat Salina de la Târgul Ocna și stațiunea Slănic Moldova.

Astăzi, tinerii vor lua parte la un atelier de lucru unde vor face schimb de experiență cu 20 de voluntari băcăuani. Ei își vor prezenta într-un mod inedit activitățile organizate cu ocazia diferitelor obiecte sau acțiuni cu specific antidrog.

 ”Acținea intitulată „Natura - aliatul tău pentru o viaţă sănătoasă...”va avea loc în tabăra de la Valea Budului de la ora 10.00. Atelierele se concretizează într-un schimb de experienţe, schimb de bune practici în domeniul prevenirii consumului de droguri, alcool şi tutun în rândul tinerilor şi au ca scop formarea specifică a voluntarilor”, ne-a declarat Marta Butnaru, consilier al Centrului de Prevenire și Consiliere Antidrog Bacău. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite