Bacău: Schelet de om găsit printre borcanele cu murături

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Schelet de om găsit printre borcanele cu murături
Bacău: Schelet de om găsit printre borcanele cu murături

Poliţiştii băcăuani efectuează o anchetă, după ce au fost chemaţi vineri de un bărbat care a găsit în beciul blocului un schelet de om.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, Eugen B., de 31 de ani, a sesizat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău, despre faptul că în timp ce se afla la subsolul imobilului din municipiul Bacău, în care locuieşte, a găsit, într-una din încăperile de la subsolul blocului,  resturile unui schelet uman. Potrivit poliţiştilor, scheletul se afla într-un spaţiu care nu era utilizat de locatari şi a stat acolo destul de mult timp, fără să fie observat de proprietarii boxelor din subsol.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă complexă. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că subsolul imobilului nu este amenajat şi întreţinut, este neiluminat şi mare parte din acesta prezintă urme de scurgere de apă urmate de o uscare lentă. Într-una din încăperile subsolului au fost identificate resturile unui schelet de natură umană având cutia craniană fără urme de violenţă şi articole de îmbrăcăminte bărbăteşti, precum şi un spaţiu amenajat cu saltea ce ar fi putut fi locuit de persoane fără adăpost”, a declarat subinspectorul Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău. 

Toate resturile identificate au fost ridicate şi transportate la Morga Spitalului Judeţean Bacău pentru a fi examinate, iar cercetările continuă în vederea stabilirii identităţii cadavrului şi a împrejurărilor în care a survenit decesul.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite