Şase drumuri judeţene răman blocate FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În judeţul Bacău, mai multe drumuri judeţene sunt blocate de căderile de zăpadă
În judeţul Bacău, mai multe drumuri judeţene sunt blocate de căderile de zăpadă

În ultimile ore au fost deszăpezite drumurile naţionale DN2, spre Bucureşti şi Oneşti -Adjud. Zeci de kilometri de drumuri judeţene rămân încă impracticabile.

Bacăul a ieşit de sub cod galben. Pentru deszăpezirea drumurilor judeţenne se acţionează cu 15 răspânditoare cu lamă şi trei încărcătoare de zăpadă. Autorităţile implicate în deszăpezire încă nu pot estima când se va putea circula pe toate drumurile. „Nu putem şti când vom curăţa toate drumurile. În momentul acesta rămân blocate şase şosele de importanţă judeţeană, pe care se lucrează", a spus Dumitru Nadă, responsabil cu situaţiile de urgenţă în Instituţia Prefectului.

În judeţul Bacău, mai multe drumuri judeţene sunt blocate de căderile de zăpadă

Pentru mai multe poze, daţi click!
Sunt închise traficului drumurile Urecheşti - Sascut,Poduri - Buda,Rădoaia - Dumbrava, Soci - Găiceana, Răcătău - Răcătăul de Jos şi Bâzga - Răcătăul de jos.
Din cauza temperaturilor scăzute, 41 de persoane fără un acoperiş deasupra capului au fost cazate în unităţi special amenajate.

Totodată, drumurile închise şi nămeţii de zăpadă au determinat Inspectoratul Şcolar Judeţean să ţină închise 182 de şcoli . Din acest motiv, 13672 elevi nu frecventează cursurile.
În următoarele zile se aşteaptă în continuare temperaturi scăzute, care însă nu vor depăşi -12 grade Celsius.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite