Bacău: Șase copii au ajuns la spital după ce au leșinat într-un autocar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Șase copii au ajuns la spital după ce au leșinat într-un autocar
Bacău: Șase copii au ajuns la spital după ce au leșinat într-un autocar

Martorii spun că incidentul a avut drept cauză mirosul degajat de o perosană de etnie rromă

Șase copii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au fost internați ieri la spitalul din Onești după ce au leșinat într-un autocar al companiei Transmoldova. Copiii se întorceau de la școală  din Onești și se îndreptau spre casă în localitatea Berzunți.

Șoferul mașinii este convins că elevilor le-a venit rău din cauza mirosului degajat de o femeie de etnie rromă care era pasageră în același autocar. ”Mirosul era insuportabil. Copiii spuneau că-i ustură nasul și că nu mai pot suporta mirosul. Când am văzut că li se face rău am oprit imediat mașina și am chemat ambulanța”, a declarat Romică Goia, șoferul autocarului.

Cinci din cei șase elevi au ajuns, în urma incidentului, să fie internați la Spitalul din Onești însă medicii spun că victimele se află în afara oricărui pericol. ”Copiii prezentau amețeli, dureri de cap, grețuri și vărsături. Diagnosticul acestora este de hipoxie cerebrală. Martorii ne-au declarat că elevilor le-a venit rău din cauza mirosului insuportabil provocat de către niște cetățeni de etnie rromă”, ne-a declarat Adrian Colibaba, director medical în cadrul Ambulanței Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite