Șapte inspectori școlari au fost înlocuiți

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Fuioagă a făcut noile numiri în funcție.
Adrian Fuioagă a făcut noile numiri în funcție.

Schimbări importante la Inspectoratul Școlar Județean Bacău. Șapte inspectori școlari au fost schimbați din funcție, ieri, în locul acestora făcându-se alte numiri.

În primul rând, s-a modificat "formula" de la Personal, Ionel Ardeleanu și Constantin Năstac, care sunt la Inspectorat de peste un deceniu, fiind nevoiți să-și facă bagajele.

În locul celor doi au fost nominalizați Sorin Bostan, director adjunct la Grupul Școlar Industrial "Letea" și inspectorul de matematică, Ida Vlad. Pe postul rămas vacant la "Matematică" a ajuns Eugen Tarasă.

Și inspectorul de geografie, Mariana Dobre, a fost înlocuit cu Lucian Șerban, profesor la Colegiul "Vrânceanu". Nu a scăpat de tăvălugul schimbărilor nici inspectorul pentru învățământul preșcolar, Luminița Cojocaru, înlocuită de Aurelia Pițu, iar la "învățământul primar", Isabela Adam, cadru didactic la Colegiul Pedagogic, a înlocuit-o pe Coca Dumitrașcu.

La "Informatică", noul inspector este Cora Nechita, de la Colegiul Pedagogic, care a ocupat fotoliul în locul Danielei Tarasă. "Era nevoie de o nouă echipă și de un nou suflu în Inspectorat", motivează senin aceste schimbări inspectorul general școlar Adrian Fuioagă.  Toți inspectorii înlocuiți au catedre rezervate.      

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite