Bacău: Sâni remodelaţi cu celule stem luate din grăsimea de pe pulpe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeile care vor să aibă sâni frumoşi fără să apeleze la „silicoane“ sau care vor să scape de riduri fără bisturiu au acum o alternativă revoluţionară. Celebrul doctor de vedete

Femeile care vor să aibă sâni frumoşi fără să apeleze la „silicoane“ sau care vor să scape de riduri fără bisturiu au acum o alternativă revoluţionară. Celebrul doctor de vedete Constantin Stan este primul specialist din România care a extras celule stem din grăsimea de pe pulpele unei femei, pe care le-a injectat apoi în sâni. Pacienta, în vârstă de 32 de ani, şi-a dorit o remodelare a sânilor, deformaţi în urma a două naşteri.  Ea a stat ieri pe masa de operaţie aproximativ 5 ore. „Intervenţia cu celule stem este posibilă datorită unui dispozitiv cu ajutorul căruia grăsimea e filtrată şi preparată pentru injectare“, ne spune esteticianul băcăuan.


Tot în premieră, doctorul Stan a efectuat şi o intervenţie pentru reîntinerire facială cu celule stem din propriul ţesut adipos. Pacienta a putut observa efectele imediat. „Cred cu tărie că viitorul apropiat este din ce în ce mai puţin chirurgical şi din ce în ce mai mult de folosire a capacităţilor de regenerare şi reparare a propriilor noastre mecanisme“, a concluzionat esteticianul băcăuan.Cele două intervenţii au avut loc sub directa supraveghere a unui specialist al companiei americane Cytori şi au fost transmise în direct şi în Bucureşti.


Costurile unei astfel de operaţii ajung la circa 3.000 de euro. Preţul este de trei-patru ori mai mic faţă de cel practicat în Europa şi de cinci ori mai ieftin decât în Japonia.  Un alt avantaj al intervenţiei este acela că pacientul are nevoie doar de trei zile pentru a se reface.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite