STOP VOT Băcăuanii și-au votat medicii cu care se mândresc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Începând de luni, 7 noiembrie, veţi afla povestea finaliştilor din Top 5 al celor mai apreciaţi medici din Bacău. Clasamentul final va fi stabilit pe baza voturilor date de cititori, de juriul format din specialişti şi de redacţia Adevărul din Bacău.

Pe 5 octombrie, Adevărul a lansat campania „Top 5 medici cu care județul Bacău se mândreşte". Astfel, cititorii au avut la dispoziţie două săptămână pentru a-şi vota medicul favorit.

Cei mai votați 5 medici cu care Bacăul se mândrește

Criteriile care au stat la baza desemnării celor mai buni medici din Bacău au fost preformanţele fiecărui cadru medical în parte, reputaţia şi integritatea, CV-ul, studiile aprofundate, cursurile de specializare pe care le-a urmat, cărţile publicate şi premiile obţinute pentru efortul depus.

Astăzi, 2 noiembrie, s-a încheiat votul cititorilor. Pentru a desemna finaliştii se va ţine cont de propunerile juriului de specialitate (33%), de propunerile făcute de redacţia Adevărul din Bacău (33%) şi de voturile publicului (33%).

Votează doctorii cu care Bacăul se mândreşte!

Începând de luni, 7 noiembrie, veţi afla povestea fiecăruia dintre cei clasaţi în „Top 5 medici cu care județul Bacău se mândreşte".

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite