S-au ales cu dosar penal pentru că au vrut să mituiască un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi moineşteni s-au ales cu dosar penal pentru că au încercat să dea o şpagă de 400 de lei unui agent de poliţie. Concret, omul legii a oprit în trafic o autoutilitară care avea numere de înmatriculare false.

Speriat că este în afara legii, conducătorul auto a luat-o la fugă şi l-a lăsat pe poliţist cu actele maşinii în mână. Ca să-l scape basma curată pe "fugar", tatăl şi fratele acestuia au decis că cea mai bună variantă este să-l mituiască pe agentul de poliţie.

"Agentul de poliţie a raportat imediat cele întâmplate conducerii Poliţiei Municipiului Moineşti, care a informat la rândul său Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Bacău, fiind sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău.

Prins în flagrant

Joi, 27 septembrie, lucrătorii Anticorupţie Bacău, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunal, i-au prins în flagrant pe cei doi moineşteni, în timp ce ofereau mită, 400 de lei poliţistului, pentru a nu lua măsurile legale împotriva rudei lor.

S-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru cei doi şi urmează ca aceştia să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite