S-a sinucis în timp ce vorbea cu fiul la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor, fiul omului de afaceri, a fost cel care a descoperit cadavrul
Tudor, fiul omului de afaceri, a fost cel care a descoperit cadavrul

Cătălin Ghiba (56 de ani), patronul unei firme de protecție și pază, şi-a pus capăt zilelor de dorul soţiei, care a decedat în urmă cu 40 de zile din cauza leucemiei. Înainte l-a sunat pe Tudor, fiul său.

Un om de afaceri din Bacău s-a sinucis chiar după parastasul de 40 de zile al soţiei, în timp ce vorbea cu fiul său la telefon, pentru că nu a suportat dispariţia ei. Drama acestuia a început în urmă cu câţiva ani, atunci când consoarta a fost diagnosticată cu leucemie. Acesta a dus-o inclusiv la o clinică în Israel, dar femeia nu a supravieţuit. Duminică s-au împlinit 40 de zile de la decesul acesteia.

La praznic, apropiaţii l-au putut vedea pe Cătălin Ghiba foarte răvăşit. Alături de el se afla şi fiul său, însoţit de prietena sa, căreia omul de afaceri i-ar fi dat chiar o brăţară de aur masiv. Luni seară, Cătălin Ghiba, şi-a pus capăt zilelor în timp ce vorbea cu fiul la telefon. Îngrijorat că tatăl nu-i mai răspunde la telefon, dar şi după ce a auzit un zgomot în timpul convorbirii, tânărul a plecat spre locuinţa părintelui din satul Lilieci, comuna Hemeiuşi. I-a găsit cadavrul în jurul orei 23.00.

Avea dreptul să folosească o armă
„Omul de afaceri prezenta o plagă împuşcată în zona parietală dreapta (n. r. - tâmplă). Cătălin Ghiba a fost găsit de poliţişti cu un pistol cu glonţ tot în mâna dreaptă. El avea dreptul să folosească acest tip de armament“, a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie. Ghiba era patronul firmei de pază şi protecţie Sigma Security de zece ani şi avea în subordine peste 50 de angajaţi. Anul trecut, 50% din părţile sociale ale societăţii au fost trecute pe numele lui Tudor Ghiba, fiul omului de afaceri. Din octombrie 2006, Cătălin Ghiba avea şi un atestat de detectiv particular.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite