S-a dat start recitalurilor Gala Star

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii au avut ocazia de a lua parte ieri la deschiderea oficială a celei de a cincea ediție a festivalului "Gala Star" organizat de Teatrul "Bacovia" în parteneriat cu Primăria Bacău. Pe scenă au urcat primii doi concurenți dar și îndrăgitul Ion Caramitru.

Organizatorii concursului a adus aseară în fața publicului iubitor de spectacole de tipul one-man-show pe actorii Ștefan Marin Roman din Târgul Mureș, Aaron Braxton din America și pe binecunoscutul Ion Caramitru, ca invitat special.

Recitalurile primilor doi concurenți au fost jurizate de Mircea Diaconu, Coca Bloss și Octavian Saiu.

"Nu ne-am așteptat să avem un public atât de numeros. Sper că băcăuanii vor veni și la celelte opt recitaluri rămase în concurs  dar și la spectacolele oferite de invitații speciali", ne-a declarat Gabriel Duțu, organizator.

Anul acesta din bugetul local se vor cheltui 110.000 de lei pentru buna desfășurarea a acestui festival.

"Anul acesta avem un buget mic, comparativ cu anul trecut când s-au alocat 270.000 de lei. Sperăm că acest lucru nu va fi un impediment în desfășurarea evenimentelor", a mai spus Gabriel Duțu.

Seria recitalurilor va continua și în această seară, de la ora 18.30 cu Eliza Țuțurman care va juca în "Ispitele Sfântului Anton" și Mircea Diaconu, care va interpreta un rol alături de Alexandru Repan, de la ora 21.30, în "Varațiuni enigmatice".

Intrarea este liberă la recitaluri, iar la spectacolele programate pentru ora 21.30 biletul costă 30 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite