Bacău: Romanian Top Hits 2009 a intrat în linie dreaptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Romanian Top Hits 2009 a intrat în linie dreaptă
Bacău: Romanian Top Hits 2009 a intrat în linie dreaptă

Cele trei zile de distracţie îi costă pe băcăuani 450.000 de lei

Întreg spectacolul va putea fi urmărit pe opt ecrane gigant care, împreună cu scena, au costat peste 90.000 de lei.

Romanian Top Hits 2009, spectacolul în cadrul căruia vor fi premiate cele mai bune melodii lansate în România în decursul acestui an, va scoate din visteria Primăriei Bacău 450.000 de lei. Spectacolul se va desfăşura în perioada 31 iulie-1 august şi la el sunt aşteptaţi să participe peste 35 de formaţii şi interpreţi de muzică pop şi rock din ţară, dar şi din străinătate.


„Numai scena pe care se vor desfăşura concertele ne-a costat 90.000 de lei. În aceşti bani intră schela propriu-zisă, opt ecrane unde vor fi proiectate imagini din spectacole, instalaţia de lumini şi sonorizarea. Este cea de-a IV-a ediţie a festivalului şi deja a devenit o tradiţie pentru oraş”, ne-a declarat Ionuţ Tomescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău.

 
Unii vor spectacol,
alţii grădiniţe


Diferenţa de bani, ne-au asigurat reprezentanţii Primăriei, va fi folosită pentru achitarea taxelor aferente drepturilor de autor către Uniunea Compozitorilor şi Muzicologilor din România, pentru plata facturii energiei electrice, asigurarea cazării artiştilor şi a onorariilor acestora.


Chiar dacă organizatorii show-ului susţin că banii cheltuiţi pentru acest eveniment vor contribui, în final, şi la promovarea imaginii oraşului pe plan naţional şi internaţional, o parte din băcăuani sunt de altă părere.
Cu aceşti bani se putea începe construcţia unei creşe sau a unei grădiniţe pentru că sunt foarte puţine în oraş. Nu este normal să cheltuim banii pe lucruri care nu ne fac cu nimic viaţa mai uşoară, în timp ce nevoile reale ale comunităţii sunt neglijate”, ne-a spus Ioana Dragomir, o băcăuancă care nu este încântată de „cadoul” Primăriei.


Singurii care aşteaptă cu nerăbdare să înceapă Romanian Top Hits 2009 sunt tinerii. „De-abia aştept spectacolul şi cred că prietenii mei sunt în asentiment cu mine”, ne-a declarat Lucian Varariu, un adolescent de 17 ani.

Vedetele  care vor fi pe  scenă

Printre cele mai cunoscute nume care vor urca pe scena amenajată în centrul Bacăului se numără Andra, Tom Boxer, Puya feat George Hora, trupa Zero şi formaţia Animal X. Muzicienii români concurează pentru şase categorii de premii: Top 1 România 2009, Boys - The Best Hit 2009, Girls - The Best Hit 2009, Featuring - The Best Hit 2009, Bands - The Best Hit 2009 şi Rock - The Best Hit 2009.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite