Bacău: S-a tras cortina peste Romanian Top Hits 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: S-a tras cortina peste Romanian Top Hits 2009
Bacău: S-a tras cortina peste Romanian Top Hits 2009

După două zile de spectacole în care băcăuanii i-au putut vedea dansând şi cântând pe o parte din idolii lor, Romanian Top Hits 2009 a luat sfârşit. Ultima seară a fost una incendiară,

După două zile de spectacole în care băcăuanii i-au putut vedea dansând şi cântând pe o parte din idolii lor, Romanian Top Hits 2009 a luat sfârşit. Ultima seară a fost una incendiară, peste 15.000 de oameni luând parte la eveniment.

Jandarmii au făcut cu greu faţă tinerilor veniţi să culeagă autografe de la vedetele lor preferate, iar covorul roşu pe care au păşit artiştii s-a dovedit neîncăpător pentru fotoreporterii aflaţi în goana prinderii unui instantaneu de primă pagină.
Eu sunt din judeţul Vâlcea şi am venit la evenimentul de la Bacău special pentru a le vedea pe fetele de la trupa Ladies. Am obţinut chiar şi un autograf de la ele”, ne-a spus încântată Mihaela Chiriac, o adolescentă prezentă aseară în Piaţa Tricolorului, locul de desfăşurare al Romanian Top Hits 2009.

Puya a luat Marele Premiu

În ultima seară a evenimentului, pe scenă au urcat fetele de la Blaxxy Girls, trupa Ladies, Conect R, Andreea Bălan, trupa Black Diamond, Tom Boxer feat. Jay, dar şi Camile Jones, din Danemarca, invitat special de către organizatori la eveniment. Din peisaj nu au lipsit nici premiile. Marele câştigător al serii, dar şi al Romanian Top Hits 2009, a fost desemnat Puya feat. George Hora, cu melodia „Undeva în Balcani”.

Artistul a fost, de altfel, singurul care nu a păşit aseară pe covorul roşu, preferând să apară direct pe scenă, ceea ce a dat emoţii fanilor aflaţi în public. „Credeam că nu mai vine. Intrasem în panică, dar până la urmă m-am liniştit când l-am văzut pe scenă”, ne-a spus emoţionat Ciprian Tudose, unul din fanii artistului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite