Bacău: Mii de băcăuani la prima noapte de Romanian Top Hits (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Mii de băcăuani la prima noapte de  Romanian Top Hits (GALERIE FOTO)
Bacău: Mii de băcăuani la prima noapte de Romanian Top Hits (GALERIE FOTO)

Deşi a câştigat premiul „Girls-The Best Hit 2009”, Andra nu a fost prezentă la eveniment

Anda Adam a primit din partea organizatorilor premiul pentru cel mai bun show al anului 2009.

Peste 10.000 de băcăuani au asistat aseară, în Piaţa Tricolorului,  la deschiderea Romanian Top Hits 2009, eveniment în care sunt premiate cele mai tari hituri lansate în România în decursul acestui an.
Vedetele şi-au făcut apariţia pe covorul roşu începând cu ora 19.30, iar printre primii sosiţi s-au aflat membrii trupei Animal X, care au fost nominalizaţi la categoria „Rock-The Best Hits- 2009”.

Autografe pe covorul roşu

 Chiar dacă paza a fost una foarte strictă, momentul apariţiei vedetelor pe covorul roşu a fost speculat de câţiva băcăuani, care au reuşit să smulgă autografe de la artişti. „Mie îmi place Anda Adam şi mi-am dorit un autograf de la ea. Am reuşit să-l obţin imediat ce a coborât din maşină”, ne-a spus bucuroasă Andreea Stelian, o adolescentă prezentă aseară la Romanian Top Hits 2009.

Spectacolul, prezentat de Dan Negru, a început oficial la ora 21.00, iar primele nominalizări, cele de la categoria „Girls-The Best Hit 2009”, au adus băcăuanilor şi prima dezamăgire. Andra a fost desemnată câştigătoare la această categorie, cu piesa „Femeia”, dar nu a fost la eveniment. „Mi-aş fi dorit să fie aici. Fanii au votat-o, iar ea ar fi trebuit să arate că merită acest premiu”, ne-a spus dezamăgit Mihai Streinu, unul din băcăuanii prezenţi aseară în Piaţa Tricolorului.
Nici premierea de la categoria „Featuring-The Best Hit 2009” nu a fost pe placul băcăuanilor. Câştigători au fost desemnaţi cei de la Dj Rynno feat. Sylvia, însă publicul şi-ar fi dorit ca premiul să fie acordat lui Puya feat. George Hora, cu melodia „Undeva în Balcani”.

Oamenii au taxat acest „eşec” cu un cor de huiduieli. Spectacolul oferit însă de Dj Rynno feat. Sylvia a fost, se pare, pe gustul publicului, care în final i-au aplaudat la scenă deschisă. Seara s-a încheiat cu un concert susţinut de Tara McDonald din Marea Britanie, iar la final organizatorii au oferit spectatorilor un foc de artificii.

Lista premianţilor

„Girls-The Best Hit 2009” a fost primul premiu acordat la Romanian Top Hits 2009. El a fost adjudecat de Andra cu melodia „Femeia” şi a fost ridicat de Săndel Mihai, fratele artistei. „Rock-The Best Hits-2009” a revenit formaţiei Animal X, iar nominalizările la categoria „Featuring The Best Hits-2009” au fost adjudecate de cei de la Dj Rynno feat. Sylvia cu melodia „Deep”.

"Andra este plecată în concediu , dar tatăl, cumnata şi fratele ei i-au ţinut locul", Dan Leonte, ORGANIZATOR

ANTENA 1 NU MAI TRANSMITE LIVE ROMANIAN TOP HITS - 2009

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite