UPDATE Rezultate Bac 2011, sesiunea de toamnă. Află pe adevarul.ro notele de la Bacalaureat din judeţul Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 16,43 la sută dintre candidații care s-au prezentat la cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat au promovat examenul.

ORA 12.50

Doar 16,43 la sută dintre candidații care s-au prezentat la cea de a doua sesiune a examenului de Bacalaureat au promovat examenul. Din cei 3.179 de candidaţi înscrişi la sesiunea din toamnă a examenului de maturitate au susținut examenul doar 2.641  iar 538 au preferat să nu se prezinte la examen. Tot în sesiunea din toamnă 10 candidați au fost eliminați. În total, pe județul Bacău toamna a făcut nefericiți 2.207 absolvenți de liceu care au picat și cea de a doua sesiune a examenului de maturitate.

Față de toamna trecută diferența nu este mare. Anul trecut, în toamnă procentajul de promovabilitate a fost de 17 la sută“, a spus Adela Adam, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bacău. În sesiunea din vară promovabilitatea la examenul de bacalaureat  în judeţul Bacău a fost de doar 46,90 la sută.

Tot astăzi, rezultatele vor fi afişate atât pe site-ul Ministerului Educaţiei, cât şi la cele 8 centre de examinare din judeţ, primele rezultate ale Bacalaureatului de toamnă. Acestea vor fi făcute publice până la ora 16.00, iar contestaţiile vor putea fi depuse între orele 16.00 şi 20.00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe data de 7 septembrie.

Citeşte „radiografia" examenului de Bacalaureat din acest an accesând linkurile de mai jos:

31 de candidați au luat Bacalaureatul după contestații în județul Bacău

Candidat la Bac-ul de toamnă „Subiectele au fost mai ușoare“

Începe Bacalaureatul de toamnă. Circa 3.400 de absolvenți își încearcă norocul

Rezultate contestații Bacalaureat 2011 Bacău

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite