Relaxare şi mişcare pe terenul de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La fiecare sfârşit de săptămână, zeci de băcăuani aleg „sportul rege“ pentru a se menţine în formă. Jucători de toate vârstele se adună în fiecare weekend la cluburile sportive din oraş pentru a juca fotbal.

Băcăuanii care aleg acest sport au la dispoziţie mai multe terenuri acoperite în centrul Bacăului, care au nocturnă, încălzire şi gazon artificial.
Indiferent de vremea de afară, băcăuanii pot juca meciuri în orice moment al zilei. „Sunt foarte pasionat de fotbal. Mă pune în mişcare şi merg să joc alături de toţi prietenii mei. Uneori stăm şi până dimineaţa“, spune Adrian Lupu, student.

Tarifele se calculează în funcţie de mărimea terenurilor de fotbal. Astfel, o oră în weekend pe un teren mic, între orele 8.00 şi 17.00, costă 140 de lei, iar pe un teren mare tariful pentru o oră este 280 de lei. Cei care închiriază terenul în timpul săptămânii plătesc mai puţin cu 20 de lei. Fotbalul se poate juca în Bacău la orice oră din zi şi noapte. De regulă, pentru sfârşitul săptămânii se fac programări pentru că este mai aglomerat. „Sâmbăta şi duminica terenurile sunt luate cu asalt de sute de băcăuani de toate vârstele. Aceştia îşi fac programări pentru mai multe weekenduri pentru că se organizează campionate de fotbal pentru amatori“, ne-a spus Raluca  Blanariu, angajata unui club sportiv din Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite