Reguli noi pentru pieţarii din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali au decis să arunce la coş vechiul regulament de funcţionare a pieţelor şi bazarurilor din Bacău, la aproape doi ani de la elaborarea sa.

Ajustările aduse de consilieri au în vedere atât modificări ale orarului de funcţionare, cât şi ale modului în care comercianţii îşi vor amplasa mărfurile la sectoarele existente în pieţe.

Astfel, cele şapte sectoare cu legume şi fructe de pe terasa superioară din Piaţa Centrală au fost reduse la trei. Acestea vor trebui împărţite însă şi cu cei care comercializează produse apicole şi produse agroalimentare.

Târg auto în fiecare zi

„Măsurile au fost adoptate în urma modernizărilor care s-au făcute în Piaţa Centrală. Vechiul regulament nu se plia pe cerinţele actuale“, a explicat Romeo Stavarache, primarul municipiului, în expunerea de motive. Modificări s-au adus şi la Oborul din cartierul Şerbăneşti,  unde în fiecare duminică se desfăşoară târgul de maşini. Acesta se va transforma de pe 15 iulie din târg săptămânal într-unul zilnic.

Aici se vor comercializa atât autovehicule, materiale lemnoase, animale, cât şi produse alimentare. „În zilele de luni, marţi şi vineri târgul este deschis între orele 7.00-15.00, iar miercurea şi joia între orele 7.00-19.00. Sâmbăta funcţionează între orele 6.00-22.00, iar duminica între orele 3.00-15.00“, se arată în hotărârea consilierilor locali.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite