Bacău: Reglare de conturi cu săbii și pistoale în lumea interlopă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Moinești s-a ales cu o bătaie zdravănă și cu o ureche tăiată după ce a fost atacat de patru indivizi mascați

Dragoș Feliuc, proprietarul discotecii ”Club M” din Moinești a fost agresat fizic și verbal în noaptea de 1 iunie de patru indivizi mascați chiar în incinta localului său.

Agresorii, susține victima, au intrat în discotecă în jurul orei 23.50 și l-au amenințat cu un pistol, i-au tăiat urechea dreaptă cu o sabie și l-au bătut cu un baston.

La întreaga scenă au asistat și doi prieteni ai victimei dar și prietena acestuia. Feliuc bănuiește că în spatele acestei altercații se află Cristian Dobrovăț, un individ din lumea interlopă moineșteană.

Eu am împrumutat de la acest individ 18.000 de euro cu ceva timp în urmă. După trei luni mi-a cerut o dobândă de 60.000 de euro. Nu am vrut să-i dau acești bani și i-am returnat împrumutul plus o dobândă. În total i-am plătit aproape 30.000 de euro. Eu cred că el este în spatele acestei amenințări”, a declarat Dragoș Feliuc.

Victima își susține presupunerea pe baza unei scene ce s-a petrecut în timpul amenințării când unul din cei patru atacatori vorbea la un telefon mobil și întreba persoana de la celălat capăt al ”firului” dacă este mulțumită de țipetele care se aud.

Agresorii au dat dovadă de profesionalism

Chiar dacă atacatorii au dat dovadă că sunt ”profesioniști” la sfârșitul altercației au uitat totuși la fața locului încărcătorul pistolului folosit pentru amenințarea victimei. Până la această oră polițiștii nu au reușit să dea de urma agresorilor deși au organizat filtre speciale pe toată raza orașului Moinești.

Singurele concluzii trase de anchetatori sunt cele legate de modul în care au operat agresorii. ” Unul din agresori s-a deplasat în spatele barului şi a smuls butonul de panică prin care era alertat dispeceratul societăţii de pază, aducându-l în stare de nefuncţionare. Încărcătorul pistolului a fost ridicat și trimis spre analiză”, a declarat comisarul șef Gelu Margină, șeful Poliției Moinești.

Polițiștii au întocmit deja dosar penal sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite