Bacău: Recomandări de weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurs de aruncare la coş reciclat la mall În acest weekend, băcăuanii sunt invitaţi la Sărbătoarea Naturii. Manifestarea, intitulată „Natura Fest“ este organizată de Asociaţia

Concurs de aruncare
la coş reciclat la mall


În acest weekend, băcăuanii sunt invitaţi la Sărbătoarea Naturii. Manifestarea, intitulată „Natura Fest“ este organizată de Asociaţia „Iubim Natura“ şi se va desfăşura sâmbătă şi duminică între orele 14.00 şi 20.00 în Arena Mall. Cei mai interesaţi de eveniment vor avea posibilitatea să asiste la proiecţii de filme ecologice, să viziteze un atelier de creaţii reciclate, dar să asiste şi la un spectacol de dans în perechi. Organizatorii anunţă şi concursuri, cum ar fi aruncare la coş reciclat. Se vor acorda premii câştigătorilor, dar şi tuturor participanţilor.

„Nora“, pusă în scenă
la Teatrul „Bacovia“


Actorii Teatrului Municipal „Bacovia“ Bacău vă invită duminică, de la ora 18.00, la spectacolul „Nora“, de Henrik Ibsen. Regia artistică este semnată de Dumitru Lazăr Fulga, scenografia aparţine Cristinei Ciobanu, ilustraţia muzicală este realizată de Nicu Iftimie, iar din distribuţie fac parte actorii Eliza Judeu, Ştefan Ionescu, Ion Goranda, Firuţa Apetrei şi Viorel Baltag. Grafica este semnată de Ioan Viorel Cojan. Preţul unui bilet pentru această reprezentaţie este de 10 lei la stal, iar în lojă de 15 lei.

„Calul, animal nobil“, expoziţie la Vivariu


Băcăuanii de toate vârstele vor putea vizita în zilele de weekend o expoziţie inedită în premieră la Vivariu. Intitulată „Calul Animal Nobil“, expoziţia doreşte să scoată în evidenţă ceea ce a însemnat patrupedul pentru umanitate. Vizitatorii vor putea admira o expoziţie de tablouri, care evidenţiază speciile de cai, dar şi una de materiale şi machete care detaliază părţile anatomice ale animalului. De asemenea, muzeografii le vor vorbi vizitatorilor despre elementele morfologice, anatomice sau mitologice care ţin de natura calului. Programul de vizitare este între orele 9.00 şi 18.00.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite