Războiul daco-roman se mută în pasajul rutier Oituz-Ștefan Gușe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă reprezentanţii consorțiului italian susțin că toate lucrările sunt efectuate de ei, firmele românești subcontractante își revendică același merit. Administratorul unei societăți băcăuane afirmă că tunelul lung de 86 de metri a fost turnat de muncitorii firmei sale și lucrările sunt aproape de finalizare. Alături de el, la pasaj au mai pus umărul si firmele altor baroni locali.

Lucrările la pasajul subteran Oituz- Ștefan Gușe sunt disputate între autohtoni și italieni. În timp ce firmele subcontractante din Bacău susțin că au muncit din greu ca să realizeze prefabricatul din beton lung de 86 de metri, consorțiul italian, câștigătorul licitației, susține că românii „nu au bătut nici măcar un cui".

Dacă românii se laudă că au pus la dispoziție muncitori, utilaje și materiale de construcție, italienii afirmă că au venit cu oameni de la ei de acasă și că cele mai importante utilaje au fost aduse tocmai din Peninsulă. Singurul lucru comun, pe îl recunosc ambele tabere sunt banii.

Băcăuanii afirmă că au luat milioane de euro, iar italienii recunosc faptul că au dat milioane de euro. Care sunt oamenii influenți ai Bacăului care au făcut lucrări la Pasajul Oituz-Ștefan Gușe, aflaţi din săptămânalul ADS Bacău, care apare la chioşcuri în fiecare joi. Ziarul costă 0.90 de lei şi are  24 de pagini, cu analize, reportaje şi anchete despre problemele băcăuanilor.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite