„Protectorul“ Monicăi Gabor rămâne în arest! „Dinu Damaschin este aproape mort“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Damaschin este terminat după 51 de zile de arest
Damaschin este terminat după 51 de zile de arest

Tribunalul Bacău a decis să-i prelungească starea de arest preventiv lui Dinu Damaschin, care se află în greva foamei de 51 de zile.

Instanţa băcăuană a decis astăzi să prelungească pentru a treia oară starea de arest preventiv a lui Dinu Damaschin, a lui Eugen Mereuţă şi Claudiu Ciucă, care sunt acuzaţi de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi proxenetism. Ei au fost reţinuţi pe 22 decembrie de procurorii DIICOT. De atunci, cel care se autointitula „tatăl lui Monica Columbeanu" este în greva foamei. „Arată groaznic Damaschin. Este sub orice critică, este aproape mort. Nu poate vorbi şi nu poate sta în picioare", a spus avocatul Cristian Cojocaru, care-l reprezintă pe Eugen Mereuţă. De curând, Damaschin a rămas şi fără avocat, deoarece apărătorul său a renunţat la a-l mai reprezenta, pe motiv că nu se înţelege cu clientul. „Astăzi a fost apărat de un avocat din oficiu", a mai spus Cojocaru.

Dinu Damaschin a rămas fără avocat. Interlopul crede că greva foamei este cea mai bună metodă să scape de puşcărie

Puşcăriaşii din arestul IPJ, înfriguraţi şi nespălaţi

O parte dintre persoanele arestate preventiv, aflate în custodia Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău s-au plâns că este frig şi că de aceea nu s-au putut spăla de vreo două săptămâni. „Ştiu că sunt condiţii foarte bune în arestul IPJ. Nu ştiu de ce s-au plâns mai mulţi că a fost frig şi nici măcar nu s-au putut spăla", a mai spus avocatul Cristian Cojocaru. Temperaturile foarte scăzute din ultima perioadă s-au simţit şi în celulele Poliţiei, fără a fi vorba de vreo defecţiune. „Nu sunt probleme de niciun fel cu agentul termic. Toate clădirile noastre sunt încălzite corespunzător", a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Dinu Damaschin rămâne în arest

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite