Promoţii turistice în afara sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zece zile într-o staţiune cu servicii complete costă aproximativ 650 de lei
Zece zile într-o staţiune cu servicii complete costă aproximativ 650 de lei

Publicul-ţintă sunt cei trecuţi de prima tinereţe, care se pot relaxa la preţuri accesibile la Herculane, Vatra Dornei sau Slănic Moldova.

Zeci de băcăuani au ales deja pachetele promoţionale „Decada balneară“, „O săptămână de refacere“, „O săptămână la munte“ sau „Înscrieri timpurii 2010“. „Mi-am rezervat nouă nopţi de cazare la un hotel de două stele din Herculane, cu 650 de lei. Mi se pare un preţ bun, mai ales că se oferă pensiune completă şi tratament de şapte zile. Sufăr de reumatism, sper să vin înapoi ceva mai sănătoasă“, ne-a explicat Geogiana Ticu.

Biletele la hotelurile de trei stele, prin programul „Decada balneară“, costă cu 100 de lei mai mult. „Se poate pleca şi la Băile Olăneşti, Tuşnad, Herculane,  Lacu Sărat sau Pucioasa. Staţiunile sunt cuprinse şi în programul «O săptămână de refacere».Acesta este mult mai ieftin, aşa că este foarte căutat“, a spus Dumitru Nănescu, directorul unei agenţii de turism.

Diferenţa dintre programe o face numărul de nopţi de cazare. „Prin acest pachet turistic se oferă şase nopţi de cazare, cu mic dejun. Preţurile pornesc de la 200 de lei de persoană la un hotel de o stea, până la 330 de lei la un hotel de trei stele“, a precizat directorul agenţiei.

360 de lei sejurul la munte

Cei mai pretenţioşi pot opta pentru relaxare şi distracţie la Predeal sau Sinaia până pe 30 aprilie, cu programul „O săptămână la munte“. „Băcăuanii interesaţi vor plăti pentru un sejur de cinci nopţi 358 de lei la un hotel de patru stele, 258 la trei stele şi 158 de lei la două stele. Sunt cuprinse în pachetele turistice Poiana Braşov, Sinaia, Predeal, Sovata, Vatra Dornei, dar şi Gura Humorului“, a mai spus Florin Niculescu, un alt tour-operator.

De asemenea, tinerii care visează deja la zilele însorite de vară beneficiază de reduceri dacă îşi rezervă din timp un bilet în staţiunile de pe malul mării. „Prin intermediul «Înscrieri timpurii 2010»,  băcăuanii beneficiază de reduceri între 10 şi 15% la pachetele turistice, dacă vin la noi până la sfârşitul lunii. E o ofertă bună zicem noi, care s-a bucurat de succes în anii anteriori“, a mai declarat Florin Niculescu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite